Ton Adema

Ton Adema

Dirigent
Ton Adema is in 1959 te Voorschoten geboren. Hij studeerde orgel bij Ben Feij, Kees van Houten en Haite van der Schaaf. Hij rondde zijn studie Schoolmuziek af aan het Hilversums Conservatorium. Ton is werkzaam als muziekdocent aan de Scholengemeenschap Pieter Zandt te Kampen. Hij is dirigent van koren en ensembles uit Kampen en omstreken. Als organist en dirigent werkt hij mee aan verschillende cd-opnamen.
Niels Adema

Niels Adema

Repetitor/Begeleider
Niels Adema is in 1986 te Hilversum geboren. Vanaf zijn zesde levensjaar kreeg hij orgelles van Ton Adema. Daarna kreeg hij les van Toon Hagen in de Grote of Sint Michaƫlskerk te Zwolle. Momenteel studeert hij hoofdvak orgel bij Reitze Smits aan de HKU. Bij verscheidene orgelconcoursen viel hij in de prijzen. Daarnaast is hij werkzaam als docent muziek op het Van Lodenstein College te Kesteren en de Jacobus Fruytier scholengemeenschap te Rijssen. Ook is hij vanaf zijn vijftiende levensjaar organist in de Gereformeerde Gemeente te Kampen. Als dirigent en begeleider is hij actief bij verscheidene koren.
Arjan Heikoop

Arjan Heikoop

Voorzitter a.i.
Arjan Heikoop is 34, getrouwd en heeft twee kinderen. Zijn grootste liefhebberij, behalve zijn vrouw en kinderen, is muziek. Hij houdt van muziek in al zijn verschijningsvormen, maar om het zelf te maken, ligt zijn voorkeur bij klassieke muziek en ook daar weer in de meest brede zin van het woord.
Corina Schilder

Corina Schilder

Secretaris
Ik ben Corina Schilder, 24 jaar. Ik ben geboren en getogen in Kampen. In het dagelijks leven ben ik bezig met het afronden van mijn studie Forensische Orthopedagogiek. (Klassieke) muziek is mij van jongs af aan met de paplepel ingegoten, en daarbij houd ik zelf erg van zingen. Ik heb vanaf mijn 12e zangles gevolgd. Dit vond ik superleuk, maar ik miste daarin het samen zingen. Sinds Soli Deo Gloria is opgericht ben ik dus een trouw lid! šŸ˜‰
Siemen Fuite

Siemen Fuite

Penningmeester
Siemen Fuite is een geboren Kampenaar en een getogen inwoner van IJsselmuiden. Zijn werkzame leven vult hij in als financieel adviseur a.i. bij de (rijks)overheid. Daarnaast vervult hij een aantal taken bij een groot detacheringsbureau waar hij inmiddels ruim 10 jaar werkt. In zijn vrije tijd zingt hij graag en bezoekt hij mooie plekken in zowel binnen- als het (verre) buitenland. Vanaf november 2018 is hij met veel plezier de penningmeester van Soli Deo Gloria.
Wouter van Dort

Wouter van Dort

Algemeen lid
Wouter van Dort woont sinds zijn tweede levensjaar in IJsselmuiden, waarvandaan hij na zijn trouwen verhuisde naar Ens. Op dit moment studeert hij Technische Geneeskunde aan de Universiteit Twente. Binnen het bestuur van Soli Deo Gloria, houdt hij zich vooral bezig met PR en techniek.