Ton Adema

Ton Adema

Dirigent
Ton Adema is in 1959 te Voorschoten geboren. Hij studeerde orgel bij Ben Feij, Kees van Houten en Haite van der Schaaf. Hij rondde zijn studie Schoolmuziek af aan het Hilversums Conservatorium. Ton is werkzaam als muziekdocent aan de Scholengemeenschap Pieter Zandt te Kampen. Hij is dirigent van koren en ensembles uit Kampen en omstreken. Als organist en dirigent werkt hij mee aan verschillende cd-opnamen.
Niels Adema

Niels Adema

Repetitor/Begeleider
Niels Adema is in 1986 te Hilversum geboren. Vanaf zijn zesde levensjaar kreeg hij orgelles van Ton Adema. Daarna kreeg hij les van Toon Hagen in de Grote of Sint Michaƫlskerk te Zwolle. Momenteel studeert hij hoofdvak orgel bij Reitze Smits aan de HKU. Bij verscheidene orgelconcoursen viel hij in de prijzen. Daarnaast is hij werkzaam als docent muziek op het Van Lodenstein College te Kesteren en de Jacobus Fruytier scholengemeenschap te Rijssen. Ook is hij vanaf zijn vijftiende levensjaar organist in de Gereformeerde Gemeente te Kampen. Als dirigent en begeleider is hij actief bij verscheidene koren.

Corina Schilder

Corina Schilder

Secretaris
Ik ben Corina Schilder. Ik ben in 1997 geboren en getogen in Kampen. In het dagelijks leven ben ik bezig met het afronden van mijn studie Forensische Orthopedagogiek. (Klassieke) muziek is mij van jongs af aan met de paplepel ingegoten, en daarbij houd ik zelf erg van zingen. Ik heb vanaf mijn 12e zangles gevolgd. Dit vond ik superleuk, maar ik miste daarin het samen zingen. Sinds Soli Deo Gloria is opgericht ben ik dus een trouw lid! šŸ˜‰
Gerben Wensink

Gerben Wensink

Penningmeester
Gerben Wensink is een geboren en getogen Kampenaar. Getrouwd en vader van een zoon. In het dagelijks leven ingenieur elektrotechniek in de laag- en hoogspanning bij een netbeheerder. In 2017 een eigen bedrijf opgericht in 3D printers en toebehoren. Vanaf zijn 19e begonnen als 1e tenor bij een jongerenkoor van de gereformeerde gemeente in Kampen en sinds het eerste uur lid van CRK Soli Deo Gloria. Vanaf januari 2023 met veel enthousiasme begonnen in de rol als penningmeester van Soli Deo Gloria.
Wouter van Dort

Wouter van Dort

Voorzitter
Wouter van Dort woont sinds zijn tweede levensjaar in IJsselmuiden, waarvandaan hij na zijn trouwen verhuisde naar Ens. Op dit moment studeert hij Technische Geneeskunde aan de Universiteit Twente. Naast het voorzitterschap van Soli Deo Gloria, houdt hij zich ook bezig met PR en techniek.