Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lijdenstijdconcert (GEANNULEERD)

4 april / 20:00 - 21:30

Broederkerk, Kampen

Zoals u weet heeft het kabinet in verband met het coronavirus onder meer de noodmaatregel afgekondigd waarin het verboden wordt om bijeenkomsten te beleggen met meer dan 100 personen. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 31 maart. Omdat ons concert vlak na deze datum plaatsvindt, hebben we als koor de beslissing genomen om ons concert te annuleren.

Op zaterdagavond 4 april om 20.00 uur geven wij een concert in de Broederkerk te Kampen, met als thema ‘Jesu, meine Freude’. We voeren die avond het motet ‘Jesu, meine Freude’ (BWV 227) van J.S. Bach en ‘Aus tiefer Noth’ (Op. 23 no. 1) van F. Mendelssohn Bartholdy uit. Aan dit concert werken een aantal projectleden mee, die op dit moment met ons mee oefenen en zich op deze manier kunnen verdiepen in deze muziek.

Uniek is dat ‘Jesu, meine Freude’ gedirigeerd wordt door Ton en ‘Jesu, meine Freude’ door Niels, waardoor deze avond dus twee dirigenten op de bok staan. Daarnaast spelen beiden een aantal werken op orgel uit dezelfde periode. Verder staan op het programma Duitse samenzang (o.a. Jesu, meines Lebens Leben) en werken Peter-Paul Houtmortels (tenor) en Nelleke Hoekstra (cello) mee.

Bestel nu je kaarten via onderstaande knop. In de voorverkoop betaal je slechts €10 per kaart, aan de deur betaal je €15. Let op; in de winkelmand kun je het aantal kaarten aangeven.

Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang. U kunt bij het afrekenen het aantal kinderen aangeven.

 

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
20:00 - 21:30

Locatie

Broederkerk, Kampen
Broederstraat 16
Kampen, 8261 GP Nederland
+ Google Maps