Beste ondernemer,

Wij als koor CRK Soli Deo Gloria zijn op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren. Als koor zijn we afhankelijk van donaties en sponsoring om onze muzikale activiteiten voort te zetten.

Als sponsor van ons koor krijgt u niet alleen de kans om uw bedrijf te promoten, maar draagt u ook bij aan de cultuur en de kunsten in onze regio. Bovendien bieden we onze sponsors verschillende manieren om zich te profileren, zoals vermelding op onze website, programmaboekjes en sociale media.

Sponsoring van Soli Deo Gloria is een investering in de lokale gemeenschap en de ontwikkeling van jonge talenten. We zijn een enthousiast en gepassioneerd koor met een breed repertoire van klassieke en hedendaagse muziek. Ons doel is om ons publiek te raken met onze muziek en hen te inspireren met ons talent.

Wilt u bijdragen aan ons succes als koor? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de kunst en cultuur blijft bloeien in onze regio.

Met vriendelijke groet,

CRK Soli Deo Gloria

Wij bieden een drietal opties aan om te sponsoren, waaronder SPONSOR en SPONSOR+. Dit betreffen eenmalige sponsor acties.

Een vermelding in ons programmaboekje houd in dat uw bedrijfsnaam in ons programma boekje komt te staan. Houdt hierbij rekening dat niet elk concert door ons wordt georganiseerd, waardoor wij niet altijd de inhoud kunnen bepalen. Een vermelding in ons programma boekje betreft een eigen georganiseerde concert. 

Grotere advertentieblok is er in twee varianten. De eerste zonder advertentieblok en ander met (zie Sponsor Premium). Met advertentieblok krijgt u 2x zoveel ruimte tot u beschikking, waardoor u uw vermelding nog persoonlijker kan maken dan alleen met bedrijfslogo.

Vermelding op onze social media kanalen. Wij gebruiken onder andere Facebook, Instagram en Youtube voor betere zichtbaarheid. Foto’s, video’s en berichten met betrekking tot repetities en concerten zullen via deze kanalen gedeeld worden.

Vermelding in alle concert video’s voor een geheel jaar. Indien mogelijk maken wij tijdens concerten opnames en deze publiceren wij op onze social media kanalen. In de video’s verwerken wij dan onze sponsoren.

Vermelding op de website als sponsor. Op onze website hebben wij ruimte gereserveerd waar onze sponsoren vermeld worden.

Gratis concert kaarten. Indien wij een eigen concert organiseren waar entree geheven wordt zullen wij u gratis 4 toegangskaarten opsturen via de mail die bij ons bekend is.